Ziggo

Ziggo Internet, de start van uw bedrijf

We doen steeds meer online, en met steeds meer mensen tegelijk. Dat vraagt om steeds sneller en betrouwbare internet internetverbinding. Met Giganet van Vodafone en Ziggo is uw verbinding snel, stabiel en klaar voor de toekomst. Giganet van Vodafone en Ziggo levert u de snelheid die past bij uw organisatie. Glasvezel en Kabelinternet.

Vodafone Ziggo

Corporate Internet

Corporate Internet van Ziggo Zakelijk staat voor een betrouwbare glasvezelaansluiting met 99.8% beschikbaarheid en een gegarandeerde bandbreedte. Deze hoeft u niet te delen met andere gebruikers zodat u altijd de afgenomen bandbreedte tot uw beschikking heeft.

Zakelijk Internet Alles in 1

Als ondernemer krijgt u meer. Meer internetsnelheid tot wel 1.200 Mbit/s, meer voordeel, meer service en flexibiliteit bij het samenstellen en aanpassen van uw pakket. Zakelijk Internet Alles in 1 bestaat uit snel Internet, een telefoonlijn, radio en digitale televisie.

Zakelijk Internet Xtra

Met Zakelijk Internet Xtra bent u om te beginnen verzekerd van het snelste internet voor de beste prijs per Mbit/s. Maximaal 1.200 Mbit/s down en 100 mbit/s up, inclusief 1 vast ip adres. Zo creƫert u een stevige basis voor uw onderneming en een veilig bedrijfsnetwerk.

Benieuwd naar de internetmogelijkheden op uw locatie? Check uw postcode!

Onze postcode-check brengt in kaart welke verbindingen er leverbaar zijn op uw locatie.