Zakelijk internet vergelijken

Als ondernemer bent u altijd op zoek naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Voor zakelijk internet zijn er aanvullende opties die het vergelijken de moeite waard maken. Een aantal vragen welke belangrijk zijn:

Groeimogelijkheden

Wanneer u als bedrijf op zoek bent naar internet connectiviteit is het zaak dat u een aantal aspecten goed onderzoekt. Eén van de belangrijkste dingen is de mogelijkheid om te groeien qua internet capaciteit. Jaar over jaar groeit de behoefte aan meer internetsnelheid. Het is dus zaak dat u gemakkelijk kunt upgraden zonder dat u opnieuw moet investeren in nieuwe infrastructuur.

Vaste IP-adressen

Eén of meerdere vaste IP-adressen is vaak een must voor bedrijven. Bedrijven zijn afhankelijk van één of meerdere IP-adressen ten behoeve van een firewall, email server, dan wel waarmee verschillende VPN-tunnels over het internet geconfigureerd kunnen worden. Zakelijk internet wordt veelal standaard geleverd met 1 vast IP-adres, die uitbreidbaar is naar 8, 16 of 32

Hoe ziet uw organisatie er uit ?

  • Hoeveel vestigingen en werkplekken heeft u momenteel ?
  • Welke soft- en hardware gebruiken de medewerkers van uw organisatie ?
  • Hoeveel medewerkers werken in de cloud ?
  • Hoe groot is het huidige datavolume en wat is de verwachting in de toekomst?

Bent u economisch afhankelijk van uw internetverbinding?

Internet wordt steeds belangrijker. Hoe afhankelijk bent u van uw internetverbinding ? Wij adviseren u om vooraf een inschatting te maken van de financiële schade bij uitval van een verbinding, en op basis daarvan een overweging te maken of een redundante verbinding wenselijk is. Wij kunnen u redundante verbindingen leveren om een hoge beschikbaarheid te garanderen.

Benieuwd naar de internetmogelijkheden op uw locatie? Check uw postcode!

Onze postcode-check brengt in kaart welke verbindingen er leverbaar zijn op uw locatie.