Zakelijk Glasvezel

Waarom zakelijk glasvezel?

We werken steeds meer online en in de cloud. Snelheid, veiligheid en capaciteit zijn belangrijk om te kunnen ondernemen. Met zakelijk glasvezel is uw organisatie verzekerd van optimale beschikbaarheid. Ook kunt u 24/7 rekenen op deskundige ondersteuning.

Snel internet

De bandbreedte van de internetdienst is maximaal gelijk aan de bandbreedte van de onderliggende glasvezelverbinding. De bandbreedte is altijd symmetrisch: de uploadsnelheid is gelijk aan de downloadsnelheid.

Gegarandeerde internetsnelheid

Glasvezel is betrouwbaar en kent een uptime garantie van 99,9% en hoger. U heeft zelden last van storingen en onderbrekingen. Er is geen invloed op de internetsnelheid en kwaliteit van andere gebruikers.

Economisch steeds belangrijker

Internet wordt steeds belangrijker voor uw organisatie. Wij adviseren u om vooraf een inschatting te maken van de financiƫle schade bij uitval van een verbinding, en op basis daarvan een overweging te maken of een redundante verbinding wenselijk is. Wij kunnen u redundante verbindingen leveren om een hoge beschikbaarheid te garanderen.

Voor welke organisaties is zakelijk glasvezel geschikt?

Garandeer een snelle en betrouwbare toegang tot uw data, toepassingen en het publieke internet is van wezenlijk belang voor iedere organisatie, van groot tot klein, van profit tot non profit.

Wat kost zakelijk glasvezel?

Kosten voor zakelijk glasvezel zijn afhankelijk van uw wensen en behoeften. U hebt de keuze uit verschillende varianten: van een standaard ontsluiting tot een geavanceerde redundante variant.

Benieuwd naar de internetmogelijkheden op uw locatie? Check uw postcode!

Onze postcode-check brengt in kaart welke verbindingen er leverbaar zijn op uw locatie.