Mobiel Internet

Zakelijk mobiel internet

Zakelijk mobiel internet, als glasvezel niet mogelijk is, voor een permanente oplossing, als back up verbinding of tijdelijk.

Wordt u beperkt in uw communicatie en/of werkzaamheden? Ook zonder glasvezel kunnen wij zorgen dat u de beschikking krijgt over een goede zakelijke internetaansluiting wanneer de snelheid uw huidige internetlijn ontoereikend is om normaal te kunnen werken.

Wij helpen u aan een betrouwbare zakelijke mobiele internetaansluiting, onafhankelijk van de kabels in de grond. Met een 4G buitenunit kunnen wij op elke locatie snel 4G Zakelijk internet leveren.

Betrouwbare oplossing

Om u van een stabiele oplossing te voorzien doen we altijd een test op locatie en werken met een professionele 4G (en straks 5G) buiten unit. Zo kunnen wij binnen twee weken een snelle en betrouwbare internetverbinding opleveren.

Tijdelijke oplossing

Speciaal voor bedrijven die verhuizen, in afwachting zijn van een vaste verbinding of projecten hebben kunnen we 4G Zakelijk Mobiel Internet ook voor een tijdelijke periode aanbieden.  Een tijdelijke internetverbinding met een abonnementsduur vanaf 3 maanden.

Omdat er voor deze verbinding niet gegraven hoeft te worden, kunnen we in de meeste gevallen binnen een week leveren, zodat uw bedrijf niet stil hoeft te staan in afwachting van internet.

4G Back up

4G Zakelijk Internet Back Up de ideale verzekering. Deze dienst neemt al het vitale internetverkeer over zodra uw vaste lijn u in de steek laat. Zo blijven essentiële bedrijfsprocessen via internet ongestoord beschikbaar.

Inclusief installatie en beheer

Wij verzorgen de volledige installatie en configuratie. Daarnaast houden wij uw internetverbinding 365 dagen per jaar in de gaten. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare internetverbinding.

4G Zakelijk Internet biedt:

professionele 4G buitenunit
installatie en configuratie
monitoring en beheer op afstand
4G data zonder beperkingen
snelle levering in 7 dagen, met spoed binnen 24 uur

Wacht niet langer, vraag meer informatie aan over de mogelijkheden op een locatie naar keuze!

Benieuwd naar de internetmogelijkheden op uw locatie? Check uw postcode!

Onze postcode-check brengt in kaart welke verbindingen er leverbaar zijn op uw locatie.