Hoogeveen

Hoogeveen op razendsnel glasvezel van KPN

KPN rolt nu glasvezel uit voor ondernemend Hoogeveen. KPN EEN MKB bestaat uit verschillende onderdelen die gemakkelijk zijn aan te passen aan uw wensen.

Internet

Internet van EEN MKB biedt meer beveiliging, back-up internet, vast IP en nog meer.

KPN streeft ernaar dat u altijd in bedrijf bent. Het betrouwbare netwerk van KPN heeft zich de afgelopen jaren ruimschoots bewezen als ideale drager voor al uw bedrijfsapplicaties. Mocht het voorkomen dat u toch een storing heeft, dan biedt KPN u in de vorm van 4G Back-Up een oplossing om toch te kunnen blijven internetten.

Telefonie

Vast Bellen is de Cloudtelefonie oplossing van KPN. Met Vast Bellen heeft u geen fysieke telefooncentrale meer nodig, alle functionaliteit wordt u vanuit de Cloud geleverd over uw Vast Internet verbinding. Vast Bellen is modulair opgezet, waardoor u als klant zelf kunt bepalen welke functies en tooling u allemaal gebruik. Zo is Vast Bellen geschikt voor simpele 1 op 1
communicatie, maar kan naar wens uitgebreid worden tot een volwaardige callcenter oplossing. Bovendien heeft u de optie om voor een vast bedrag per maand onbeperkt naar vaste en mobiele Nederlandse nummers in Nederland te bellen.

Mobiel

KPN biedt u een grote mate van flexibiliteit. KPN biedt grote databundels en onbeperkt bellen & sms, zo heeft u geen onverwachte kosten. Uw databundels kunt u gebruiken binnen de EU. Daarnaast kunt u uw abonnement uitbreiden met roaming voordeelopties voor buiten de EU,
waarmee u alleen betaalt in de maanden dat u daadwerkelijk in het buitenland verbruik heeft. Daarnaast heeft u de mogelijkheid tot extra SIM-kaarten voor het aansluiten van laptops, tablets en andere apparaten met een SIM-kaartingang.

Televisie

TV in de kantine, wachtkamer of horeca met narrowcasting.

Genieten van live TV, of u nou een sportwedstrijd live uitzendt of gewoon het laatste nieuws: Met de TV aan kunnen uw gasten en collega’s altijd genieten van live TV.
Maak wachten leuker. Maak een lichtkrant aan van uw favoriete nieuwssite of zet een nieuwszender aan in de wachtkamer. Zo wordt wachten aangenaam voor uw bezoekers. Informeer uw gasten. Roomservice bestellen of gewijzigde openingstijden? Met narrowcasting brengt u uw gasten snel op de hoogte van belangrijke informatie.

KPN EEN MKB biedt meer

4G Back-up
Bij KPN EEN MKB internet krijgt u standaard 4G Back-up. Met deze failover oplossing heeft uw bedrijf internet, ook als het vaste internet onverhoopt uitvalt.

Extra veilig internet
Met zakelijk internet via KPN EEN MKB bent u automatisch beveiligd tegen malware, ransomware en virussen.

Werken in de cloud
KPN EEN MKB is klaar voor de integratie met uw bedrijfssoftware, CRM- en ERP- systemen voor een flexibelere werkplek.

Callcenter en receptie
Met KPN EEN MKB richt u uw call center of receptie professioneel in. Koppel uw CRM, agendabeheer of neem gesprekken op.

Vast op mobiel bellen
Bel met uw vaste nummer op uw mobiele telefoon voor flexibelere bereikbaarheid als u even niet op kantoor zit.

Pinnen in de zaak
Voor €10,- per maand maakt u bij KPN EEN MKB gebruik van onze beveiligde verbinding voor pinautomaten.

Benieuwd naar de internetmogelijkheden op uw locatie? Check uw postcode!

Onze postcode-check brengt in kaart welke verbindingen er leverbaar zijn op uw locatie.