Bedrijfsverzamelgebouw

Zorgeloos internet in een bedrijfsverzamelgebouw

U wilt uw  bedrijfsverzamelgebouw zo aantrekkelijk mogelijk maken. Naast alle standaard zaken, is daarvoor nog één ding onmisbaar: snel, betrouwbaar en betaalbaar zakelijk internet voor iedereen. Zonder gedoe.

Uw bedrijfspand nog aantrekkelijker met razendsnel internet

Zakelijkinternet.nl maakt u dit mogelijk te maken. Wij zorgen binnen een paar stappen voor zorgeloos internet voor uw hele bedrijfsverzamelgebouw. Met heldere afspraken, continue support en volledig beheer.

Zakelijk Internet in 3 simpele stappen

Wij willen werken zo makkelijk mogelijk maken. Daarom voorzien we uw bedrijfsverzamelgebouw in drie eenvoudige stappen van snel, betrouwbaar en betaalbaar internet.

Een goede glasvezelverbinding

Een goede glasvezelverbinding vormt een optimale basis voor een zorgeloos netwerk. Wij maken met u als eigenaar of beheerder heldere afspraken over de aanleg van een glasvezelverbinding. Wij verzorgen de aanleg en kunnen, optioneel, de dienstverlening daarna overnemen.

Simpel aansluiten van (nieuwe) huurders

Eén gezamenlijke aansluiting, waarop iedere huurder razendsnel zakelijk internet kan worden aangeboden. Een patchkant met  van verschillende providers een individuele abonnementen zijn daardoor verleden tijd. De huurder sluit een contract met af en krijgt een eigen beveiligd netwerk, dat volledig wordt ingericht naar zijn of haar wensen.

Netwerk zonder zorgen

De huurders kunnen vertrouwen op een netwerk dat staat als een huis. Tegen kosten die tot wel 60 procent lager liggen dan bij een individuele verbinding.

Benieuwd naar de internetmogelijkheden op uw locatie? Check uw postcode!

Onze postcode-check brengt in kaart welke verbindingen er leverbaar zijn op uw locatie.