Zakelijk Internet

ADSL

tot 24 Mbit/sec

up / down

Zo snel mogelijk

Service level

€ 37,50 per maand

Maandelijks vanaf prijs

VDSL

tot 200 Mbit/sec

up / down

Binnen 8 kantooruren

Service level

€ 57,50 per maand

Maandelijks vanaf prijs

Glasvezel

tot 500 Mbit/sec

up / down

24/7 binnen 8 uur

Service level

€ 57,50 per maand

Maandelijks vanaf prijs

Zakelijk Internet kunt u kosteloos beschikken over Extra Veilig Internet* en 4G Back-Up*. Daarnaast kunt u als betaalde optie pinnen over IP afnemen.
*deze diensten zijn leverbaar voor adsl, vdsl en Fiber tot he Home.

Wat is zakelijk internet?

Zakelijk internet biedt uw medewerkers snel en betrouwbaar internet. Zo kunnen uw medewerkers efficiënt browsen, e-mailen en werken met cloud applicaties zonder lange laadtijden, buffering en trage downloads.

Er zijn verschillende varianten zakelijk internet:

Straalverbinding

Waarom zakelijk internet?

We werken steeds meer online en in de cloud. Snelheid, veiligheid en capaciteit zijn belangrijk om te kunnen ondernemen. Met zakelijk internet is uw organisatie verzekerd van optimale beschikbaarheid. Met zakelijk internet kunt u met meerdere apparaten snel bestanden versturen en gelijktijdig met online applicaties werken. Applicaties zoals camerabewaking en cloud computing functioneren aanzienlijk sneller en beter via een glasvezelnetwerk.

Economisch belang van uw internetverbinding

Internet wordt steeds belangrijker voor het economisch verkeer. Wij adviseren u om vooraf een inschatting te maken van de financiële schade bij uitval van een verbinding, en op basis daarvan een overweging te maken of een redundante verbinding wenselijk is. Wij kunnen u redundante verbindingen leveren om een hoge beschikbaarheid te garanderen.

Snel internet

Op veel locaties is tegenwoordig snel internet mogelijk. Uiteraard bepalen bedrijfsgrote en uw budget mede de keuze van zakelijk internet. Voor glasvezel geldt: De bandbreedte is altijd symmetrisch: de uploadsnelheid is gelijk aan de downloadsnelheid tot 10 Gb/s.

Gegarandeerde internetsnelheid

Glasvezel is betrouwbaar en kent een uptime garantie van 99,9% en hoger. U heeft zelden last van storingen en onderbrekingen. Er is geen invloed op de internetsnelheid en kwaliteit van andere gebruikers.

Voor welke organisaties is zakelijk internet geschikt?

Garandeer een snelle en betrouwbare toegang tot uw data, toepassingen en het publieke internet is van wezenlijk belang voor iedere organisatie, van groot tot klein, van profit tot non profit.

Wat kost zakelijk internet?

Kosten voor zakelijk internet zijn afhankelijk van uw wensen en behoeften. U hebt de keuze uit verschillende varianten: van een standaard ontsluiting tot een geavanceerde redundante variant. En uiteraard, wat heeft u te besteden.

Zakelijk internet op uw locatie?

Om uw organisatie optimale internettoegang te bieden hebben we verschillende varianten:

Straalverbinding

Benieuwd naar de internetmogelijkheden op uw locatie? Check uw postcode!

Onze postcode-check brengt in kaart welke verbindingen er leverbaar zijn op uw locatie.